Tájékoztató a COVID-19
fertőzés megelőzése érdekében »
Árkalkuláció & Online foglalás

Írjon Vendégkönyvünkbe!

Járt már nálunk?
Ossza meg véleményét másokkal is! Írjon szálláshelyünkről vagy akár weboldalunkról! Köszönjük!


Vendégkönyv bejegyzések

 • Kiss Nikolett
  2018. 03. 18. 00:00
  A Hotel gyönyörű. A szobák kényelmesek, az ágy különösen (azon matekolunk, hogy tudnánk haza csempészni) tiszták és a képek a valóságnak megfelelőek. A személyzet kedves,mosolygós és tisztelet tudó még velünk fiatalokkal is pedig ők is azok. Az ételek fenomenálisak konkrétan a vacsora után csak vergődtünk mint hal a parton. A reggeli bőséges… hideg-meleg reggeli, palacsinta, tojások különböző verzióban, sajtok, gabonapehely… minden mi szem-szájnak ingere. Aki itt nem tud választani és éhes marad az tényleg maradjon otthon. A wellness is klassz bár szerintem akkor az igazi ha a külső részleg is nyitva. Sajnos ottlétünkkor ez zárva volt de így is élvezhető volt. Még egy nap a miénk ezen a klassz helyen úgyhogy mi mindenkinek ajánljuk!!!
 • Kovács János Roland
  2018. 01. 16. 00:00
  Kétszer voltunk már itt, legutóbb 1 napra. Igazából nem nagyon tudnék bármibe is belekötni, mindenki nagyon kedves volt, az ételek finomak voltak, a választék megfelelő. A játszószoba szuper, alig lehet kirángatni a gyerekeket. A szobák felszereltségével sem volt probléma. Mindenképpen visszatérünk még.
 • Bíró Eszter
  2017. 11. 08. 00:00
  Kellemes, barátságos, modern szobát kaptunk. Igazi élmény volt a pihenés. A fürdő mediterrán stílusban épült és a szauna csodás megkoronázása. Az itt dolgozó hölgyek osztrák színvonalon szolgálják ki az ide érkező vendégeket. Barátságosak, figyelmesek, professzionális a hozzáállásuk. Remélem a vezetőség értékeli ezt a magas szintű kiszolgálást. Mi nagyon szépen köszönjük nekik! Még visszatérünk
 • Tamási Bea
  2017. 07. 31. 00:00
  Mindenkinek csak ajánlani tudom! Ebben a szállodában nem csak "egy" vendég vagy, hanem "A" vendég. Az ott eltöltött egy hét alatt ahogy tudták a hiányosságokat pótolták.:-) A személyzet segítőkész, látszólag fáradhatatlan. Az étel választékos, finom. A bárban a koktél isteni, a zenészek felteszik az i-re a pontot. Siklós csodaszép, látnivalókban gazdag. Nem volt minden tökéletes a szállodában, ennek ellenére legalább egyszer még visszamegyünk! Egy biztos felejthetetlen emlék lesz! Köszönjük!