Magyar
Árkalkuláció & Online foglalás

Általános információk és házirend

Tisztelt Vendégeink!

Munkatársaim nevében ígérhetem, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérem Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat szíveskedjenek tudomásul venni, illetve betartani.

Köszönettel: György Zoltán – cégvezető


1.) Check in – Check out információk

2.) Megközelítés:

Siklós városa Baranya megye déli részén, a Villányi-hegység lábánál helyezkedik el, a magyar-horvát határtól 15 km-re, Pécstől pedig 35 km-re. Budapesttől 2 és fél órányi autóútra leggyorsabban az M6-os autópályán közelíthető meg, a bólyi lehajtótól 30 km-re, a pécsitől pedig 35 km-re, az 58. számú főúton.

3.) NTAK Regisztrációs Szám:

Hotel Castello Siklós****: SZ19000920

4.) E-check in: 

Vendégeink részére az érkezést megelőzően szállodai programunk, a Hostware, üdvözlő üzenetet küld a megadott e-mail címükre link formájában, amelyre kattintva az oldal betöltődik és lehetőségük nyílik megadni adataikat, melyek automatikusan bekerülnek a szállodai rendszerünkbe, így a helyszínen már csak adatellenőrzést fogunk kérni. Amennyiben nem élnek az előregisztráció lehetőségével, legkésőbb a recepción lehetőségük nyílik eleget tenni az adatszolgáltatási kötelezettségüknek.

5.) Parkolás:

Vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk szállodánk előtt kialakított és kamerával őrzött parkolójában.

6.) Szobakulcs

A check-in folyamat végén vendégeink szobánként 1 db mágneskártyát kapnak, szükség esetén a kiadott mágneskártyák számát tudjuk bővíteni a lakó vendégek száma szerint. Kérjük, hogy távozáskor az összes kiadott mágneskártyát legyenek kedvesek visszaszolgáltatni recepciónkra.

7.) Látogatók

A szállodai szobákban csak a portán regisztrált vendégek tartózkodhatnak, kérjük látogatóikat a hallban szíveskedjenek fogadni.

8.) Alapszolgáltatásaink

Alapcsomagunk tartalmazza a szálláson kívül a reggelit, nyitva tartási idő alatt a Thermal Spa Siklós Fürdő korlátlan használatát (gyermek- és felnőttmedencék,  élményelemek és 2 db óriáscsúszda, finn szauna, infra szauna, fatüzelésű orosz szauna (hétvégeken), gőz – és aromakabin, valamint sószoba), fürdőköpeny és wellnesspapucs bekészítést, a biliárd terem használatát, Fitnesz szobánk és asztalitenisz használatát, „Bambini Mondo” játszókuckónk használatát, parkolást.

5.) Adók:

Idegenforgalmi adó: 450,-Ft/fő/éj, 18 év felett.

6.) Fizetési módok:

Szállodánkban készpénzes fizetési mód mellett lehetőség van a számla bankkártyával vagy/és SZÉP kártyával (OTP, K&H, MKB) történő kiegyenlítésére is. 

Kérjük, hogy előleg átutalása (SZÉP kártya használat, ajándékutalvány vásárlás, stb.) esetén minden esetben írásban egyeztessen értékesítő kollégáinkkal! Ennek elmaradása esetén az utalt összeg beazonosítására és elfogadására sajnos nem tudunk garanciát vállalni. Ünnepi és kiemelt időszakban a szálloda fenntartja az előlegbeszedés jogát! 

SZÉP kártyák esetében az alábbi módon tudja átutalni az összeget:

7.) Ajándékutalvánnyal történő foglalás:

Ajándékutalványokat az alábbi csatornákon keresztül fogad el szállodánk: saját weboldal, Maiutazás, Szallasguru és Pihipakk. Kérjük, hogy a foglalás során hivatkozzon az utalvány sorszámára! Előre nem egyeztetett esetben a helyszínen nem áll módunkban az utalványt elfogadni! ­Az ajándékutalvány fizetőeszközként funkcionál, ezért kérnénk érkezéskor a recepción leadni! Az utalvány készpénzre nem váltható, továbbá a felhasználatlan szolgáltatások ellenértékét nem áll módunkban megtéríteni! A lejárati idő meghosszabbításának lehetőségéről és feltételeiről kérjük, még a lejárat előtt érdeklődjön az alábbi e-mail címen! (info@hotelcastellosiklos.hu) A lejárati időn túl az utalvány meghosszabbítására, felhasználására, vagy értékének visszafizetésére nem tudunk lehetőséget biztosítani! A megvásárolt utalványt visszaváltani nem lehet, de a csomag nem névre szóló, ezért bárkire átruházható.

Egyes ajándékutalványok kiemelt időszakban* és ünnepi időszakokban nem válthatók be. Az ünnepi időszakokba tartoznak az államilag elismert ünnepnapok, hosszú hétvégék. 

*Kiemelt időszakok 2024-ben

Kiemelt időszakokban és ünnepnapokon az aktuális csomagajánlataink az érvényesek!

Az ajándékutalványok készpénzre nem válthatóak!

A szobafoglalás minden eseteben írásban történik (telefonon történő foglalást nem áll módunkban elfogadni), a szobafoglalás csak a hotel által küldött visszaigazolás esetén érvényes! A kiállított utalványt egy alkalommal lehet beváltani, nincs mód több alkalommal történő felhasználásra. 

8.) Biztonság

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a szobában hagyott értéktárgyaikért szállodánk nem vállal felelősséget. Kérjük, értékeiket a szobai széfben legyenek kedvesek elhelyezni, amennyiben ott nincs elég hely szállodánk recepciós széfjében tudják hagyni megőrzésre.

9.) Étkezés

A félpanziós éttermi szolgáltatás érkezési napon vacsorával kezdődik, az elutazási napon reggelivel végződik.

 A főétkezési idők:

reggeli 7:00-10:00 óra között

10.) Egyéb fogyasztás

A szálloda és a fürdő területén az alapszolgáltatáson felül fogyasztott ételek és italok szobaszámlára terhelhetőek. Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja a vendég, a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt a vendégnek kell megtérítenie.

11.) Szobaszervíz:

Szállodánkban minden nap reggel 08:00-tól 20:00-ig lehetőségük van vendégeinknek szobaszervízt igényelni.

12.) Minibár

A szállodai szobákban vendégeink igénybe vehetik minibárunk kínálatát. A napi takarítás alkalmával kollégáink felterhelik a fogyasztott termékeket szobaszámlájukhoz és visszapótolják az elfogyasztott termékeket. Távozásuk napján pedig recepciós kollégáink terheli fel az esetlegesen utolsó éjszaka elfogyasztott termékeket a vendégeink bevallása alapján.

 13.) Egyéni elektromos készülékek

A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos. Vasalási vagy mosatási igényüket a szálloda recepcióján jelezhetik.

14.) Tűzvédelem

A szálloda tűzvédelmi szabályzatát minden Vendég köteles betartani.

15.) Dohányzás

A szálloda egész területén tilos a dohányzás! Dohányzó vendégeink szállodánk bejáratától 5 méterre vagy Mediterrán Teraszunk kijelölt területén gyújthatnak rá.

16.) A vendégek nyugalma

Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után.

17.) Háziállat

Szállodánk nem állatbarát szálláshely, így kisállatokat nem áll módunkban fogadni.

18.) A hotel értékei

Berendezési tárgyakat és textíliákat (pl. plédet, törölközőt, stb.) a szállodából kivinni tilos! Távozás napján a fürdő díjmentesen igénybe vehető, ez idő alatt a szobában elhelyezett fürdőköpeny és törülköző szintén használható kaució ellenében.

19.) Wellness nyitvatartása: 

A fürdő nyitvatartási rendje: https://siklosfurdo.hu/nyitvatartas

20.) Távozás a szobából

Kérjük, a szobából történő távozásuk előtt győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a mágneskártyát pedig szíveskedjenek a fali tartóból kihúzni, áramtalanítva ezzel a szobát.

 21.) Hibajelentés

Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.

22.) Károkozás

Gondatlanságból vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.

23.) Szobai takarítás

Kérjük, amennyiben nem tart igényt a szobai takarításra, azt minden esetben a szobában elhelyezett „Takarítást nem kérek!” táblával jelezze! Amennyiben igényt tartanak napi takarításra, szobaasszonyaink 14:00 és 16:00 óra között várhatóak. Kérjük, a törölközők cseréjének szükségességét egyértelműen (a törölközőt a földre dobva) jelezze! Szeretnénk, hogy szállodánk környezetkímélő módon üzemelhessen, így csak akkor kérjen cserét, ha szükséges! Extra kérés esetén forduljon a szobaasszonyokhoz vagy a recepcióhoz!

24.) Kérdése van?

További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről az alábbi elérhetőségeken tudnak tájékozódni:

Telefon/Fax: +36 72 579-128
Mobil: +36 30 428-1458
E-mail: info@hotelcastellosiklos.hu