Tájékoztató a COVID-19
fertőzés megelőzése érdekében »
Árkalkuláció & Online foglalás

Hírek, Programok

Kedves Vendégeink!

Örömünkre szolgál, hogy újra tudjuk fogadni üdülési céllal is pihenni vágyó, kedves Vendégeinket 2021. május 21-től.

A járványügyi korlátozások végett eddig fel nem használt vagy már lejáró utalványaik felhasználhatóságának feltételeiről lentebb olvashatnak részletesen.


Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény 9/H. § (2) bekezdése szerint a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő az (1) bekezdés b) pontja szerinti okmányt a szálláshely-szolgáltatónak az adatok rögzítése céljából bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadja.

Részletek »


Utalványok felhasználása, meglévő foglalások:

A Maiutazás, Pihipakk, Szallasguru, Gulliver és a saját weboldalunkon keresztül vásárolt utalványok, melyek a 2020-as évben és a 2021-es év első fél évében jártak le, azok felhasználhatósági idejét 2021.09.01-től egészen 2021. december 23-ig meghosszabbítjuk. (ezen időszak alól kivételt képez az őszi szünet)

 
Az utalványok érvényességét tekintve próbálunk a helyzethez képest rugalmasak lenni, így ha valakinek a kapacitás végett nem sikerülne ebben az évben felhasználnia a megvásárolt pihenését, úgy ne csüggedjen, mert partnereinkkel együtt arra fogunk törekedni, hogy mindenki el tudja tölteni pihenését nálunk!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Hotel Castello Vezetősége