Tájékoztató a COVID-19
fertőzés megelőzése érdekében »
Árkalkuláció & Online foglalás

Hírek, Programok

Kedves Vendégeink!

Örömünkre szolgál, hogy újra tudjuk fogadni üdülési céllal is pihenni vágyó, kedves Vendégeinket 2021. május 21-től. (pénteki naptól)

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a 194/2021. sz. kormányrendelet értelmében a szállodai és wellness szolgáltatások igénybevétele 18 év feletti állampolgárok számára kizárólag VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY vagy az EESZT Lakossági applikáció által érvényes regisztráció birtokában lehetséges. A szállodába történő bejelentkezés feltétele a védettségi és személyi igazolvány bemutatása, ezen okmányokat a recepció köteles becsekkolás alkalmával elkérni és ellenőrizni. 14 és 18 év közötti személyek esetében kérjük a szülőket, hogy gyermekük életkorát bizonyító igazolványt vagy dokumentumot is legyenek kedvesek magukkal hozni. A hatályos rendelkezés szerint a védettségi igazolvány hiányában a szálloda köteles a bejelentkezést megtagadni, azonnali hatállyal felmondani a szerződést és jogosan felszámítani a megvalósulatlan üdülés első éjszakájának költségét kötbérként. 

A szálloda szolgáltatóegységeit (wellness, kondi terem, büfé, drinkbár, étterem, stb.) kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és a szülői felügyelet alatt levő 18 év alattiak látogathatják. Az előbb említett felek a szálloda és a fürdő területén nem kötelesek maszkot viselni.

Támogatva Magyarország Kormányának védelmi intézkedéseit, mindannyiunk egészségének védelme érdekében kérjük tartózkodásuk során a szabályozások figyelembevételét és betartását! Köszönjük együttműködésüket, és kellemes kikapcsolódást kívánunk! 


Utalványok felhasználása, meglévő foglalások:

A Maiutazás, Pihipakk, Szallasguru, Gulliver és a saját weboldalunkon keresztül vásárolt utalványok, melyek a 2020-as évben és a 2021-es év első fél évében jártak le, azok felhasználhatósági idejét 2021. június 30-ig meghosszabbítjuk

Ezt követően a főszezon után, vagyis 2021. szeptember 01-től 2021. december 23-ig ismét van lehetőségük a beváltásra a voucheren szereplő feltételek szerint.
Az utalványok érvényességét tekintve próbálunk a helyzethez képest rugalmasak lenni, így ha valakinek a kapacitás végett nem sikerülne ebben az évben felhasználnia a megvásárolt pihenését, úgy ne csüggedjen, mert partnereinkkel együtt arra fogunk törekedni, hogy mindenki el tudja tölteni a pihenését nálunk!

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Hotel Castello Vezetősége