+36 72 579 128
Árkalkuláció & Online foglalás

Alakformáló és egyéb testkezelések

Aromaterapiás alpha kezelés

Az Alpha 2010 kapszula mély-meleg terápiás környezetet teremt, hang és aromaterápiával, vibrációs masszázzsal, és egy speciális relaxációs kezeléssel.

A kezelés ára: 30 perc / 3500 Ft. 10 alkalmas bérlet: 30 000 Ft.


Parafangó iszapkezelés

A parafangó mélytengeri iszappal dúsított paraffin. Az iszap rendkívül gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben, táplálja és simítja a bőrt.

Élettani hatása:

Kezelés ára: 2000 Ft – 7000 Ft-ig, testfelülettől függően minimum 45 perc


Hydrosun fény – és hőterápia

Ez egy természetes kezelésmód, hiszen megfelel a Nap infravörös sugárzásának. A Hydrosun sugárzó infravörös-A sugárzása felmelegíti a mélyebb szöveti rétegeket is, fokozza a vérkeringést, csökkenti az izomtónust, mérsékeli a fájdalmat, de elősegíti a sebgyógyulást is, hozzájárul a káros metabolikus kiürüléshez.

Kezelés ára: 20 perc / 1800 Ft.   30 perc / 2600 Ft.


Méregtelenítő gőzkapszula

Sikeresen alkalmazható testsúlycsökkentésre és páratlan módon képes a szervezetben található méreganyagok kiürítésére. Látványos eredmények érhetőek el a bőrfiatalítás terén, akár 1-2 alkalom hatására. Gyorsítja a súlyvesztést, cellulitisz (narancsbőr)redukciót, a nyirokfolyamatokat, az anyagcserét. Tisztítja és fertőtleníti a testet és a bőrt.

Kezelés ára: 30 perc/ 2500 Ft. 10 alkalmas bérlet ára: 20 500 Ft.


Csokoládés testkezelés

Első lépésben leradírozzuk a bőrét. A mélytisztító hatású, finom mandulamag őrlemény eltávolítja az elhalt hámsejteket. A kakaóvaj és a mézkivonat már radírozás közben puhítja, hidratálja a bőrt. Majd zuhanyzás következik. A hámbontás után a kezelés testpakolással folytatódik. A csokoládés testpakolás különleges anyagai és a meleg hatás együtt nagyon kellemes érzést váltanak ki, felkenés pillanatától kezdve. 30 perces pihenés után, ismét zuhany következik, és végül átbalzsamozás.

A csokoládé elősegíti az endorfint termelést, segíti a szerotonin felszabadulását, ami a boldogság „hormonja”. A csokoládé magas antioxidáns tartalmú, ami védi a bőrt a szabad gyökök okozta kórtól, a bőr sokáig puha, rugalmas és fiatal marad.

Ára: 80 perc / 12 000 Ft.


Biostimulációs, lágy lézeres zsírbontás

Algologie slimming zsírbontó szérumot juttatunk mélyen a kötőszövetbe, lézeres kezeléssel.


Elekromágneses kezelés

OMI PADS pulzáló mágnes matrac

Ezzel a terápiával szervezetünk öngyógyító működését támogatjuk, amivel komolyabb betegségek kezelésében is jó eredményeket érhetünk el.

A pulzáló mágnesterápiát megfelelően alkalmazhatjuk a hagyományos orvosi kezelésekkel kombinálva, vagy önálló terápiás kezelésként a gyógyulás elősegítésére.

A kezelés ára: 30 perc / 3500 Ft.

Bejelentkezés: Takács Ramóna Kozmetikus, Telefonszám: 0630/647-0241, emailcím: takacsramona.kozmetika@gmail.com, cím: Baross Gábor utca 8.

Hotel recepcióján: +36/72579-128